Välkommen till vår blogg!

Välkommen till vår blogg!

Kalabalik i politiken

VardagenPosted by Björn Ljungquist Mon, January 14, 2019 14:23:01

Nu har Victoria fått en massa bilder och historia, som skedde, när flickorna kom hem till Japan igen Enligt dom själva, var en av de absoluta höjdpunkterna med Sverigebesöket, att få vara med när Agneta sydde "tomteuniformer" till både de två som var här och flickan som fick stanna kvar i Japan.

Även "fingerdockorna" som dom fick, var enormt uppskattade. Så vi (Agneta och jag) hoppas och tror att deras besök i Sverige, har satt många positiva avtryck, i dem. Nu vet dom väl vad världen utanför Nippon är. Ha det bra flickor.


Under tiden fortsätter den för Sverige, så oerhört generande karusellen, om hur landets framtida politik, skall se ut. SD tilläts ju inte ens "öppna munnen, trots sitt fina demokratiska valresultat. Men ytterlighetspartier, men ensiffriga mandat, får showa fritt. MP ges extra mycken plats. de två vindflöjlarna C och L hålls också fram i rampljuset. Det är obegripligt, hur politiker kan slingra sig, när det gäller att tillskansa sig makt (och framtida pensioner). Men det lär komma en vår i år också och nästa val, om dom inte lyckas att rationalisera bort det, lär bli en läxa för de politiska myglarna.


  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Biggan Tue, February 19, 2019 23:03:38

Aj då! Är det därför ni inte bloggat på ett tag? Saknar era inlägg.
Ha det got i vårvintern!

Posted by Björn Tue, January 22, 2019 15:29:46

Nu djävlas den här förbannade bloggen igen.