Välkommen till vår blogg!

Välkommen till vår blogg!

I väntan på "blodmånen"!

AllmäntPosted by Björn Ljungquist Sun, July 29, 2018 12:05:38

I fredags morse hade jag tid hos doktorn (Laurie). Hon ville kolla mina värden och skicka mig på röntgen, för att se om implantatet i höften hade börjat lossna. Det känns ofta så.

Det var en "dundervarm" dag och Agneta satt i solen på balkongen. Jag sov, nästan hela dagen.

Vi hade handlat lite gott, i fiskebodarna, som vi skulle ha senare, då den förutspådda "BLODMÅNEN" skulle dyka upp. Det var lite räkor, kräftor, några specialsåser och lite bröd Vin ( Drosty Hof) från kylen och riktig engelsk öl (Spit Fire)

Enligt tidingarna och media, skulle peaken på blodmånen inträffa klockan 22.20, så vi satt kvar i hettan (+32). Själv tog jag tillfället i akt att duscha mig i kallvatten, några gånger.Det var oerhört skönt.

När den förutspådda blodmånen äntligen steg upp över "Ränten" (horisonten), så var den visserligen stor och berusad (smileyfull), men inte blodröd. Kanske aningen orange, men absolut inte så som media hade sagt. Vi satt uppe en stund, sedan gick jag till sängs och Agneta tog ett varv med valpen.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.