Välkommen till vår blogg!

Välkommen till vår blogg!

Vanliga dagar.

VardagenPosted by Björn Ljungquist Sun, May 06, 2018 17:09:45

Underliga saker händer ute i världen. Svenska Mässan har precis lanserat toaletter för "unisex" nödiga. Herr, Dam och "Bögar", har fått sina egna symboler på toadörrarna. Lite underligt kan man kanske tycka, eftersom man bara skall "göra ifrån" sig på dass.

En annan sak som var lite udda var, vi gick på kinne en dag. Vi skulle se Death Wish, den filmen som C Bronson, gjorde så bra. Men nu var det en "nyinspelning med Bruce Wilis. Det gjorde filmen kass. Troligen hade det spritt sig, för vi var bara ett par i publiken där.

När dom är klara med ombyggnationen, som vi räknar med innan sommaren, så skall vi köpa en öppen spis. Den skall stå ut mot balkongen, under den det stora porträttet, av Agneta. Hon har redan sett ut ett par exemplar, som skall installeras.

Så har det ju varit 1:a Maj och med det en massa majblommeförsäljare, ute på stan. Dessvärre har några drivande pojkar hottat på att råna dem. Ett otyg, som vi hoppas politikerna sätter stopp för framledes.

En annan sak, som är minst sagt underlig, är att vi hittade ett halvt brunnslock??? Hur det kluvits, är en gåta. Men halvt var det.

Sedan såg vi också ett helt lock, med markerad delning. Men med ett annorlunda mönster. Kanske får vi lösningen på de här gåtorna någon dag!  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.