Välkommen till vår blogg!

Välkommen till vår blogg!

Belägrad balkong

VardagenPosted by Björn Ljungquist Mon, April 23, 2018 16:16:50

I söndags fick Agneta en snilleblixt. Vädret var nästan sommarlikt och hon hade kokat en stor gryta med älggryta. -:Vi bjuder in några grannar på lite mat på gården, sade hon. Sagt och gjort. Hon spred ordet i huset. Ta med er tallrikar och bestick, samt något att dricka. Vi står för käket.

En "kärngäng" samlades ock Hans snittar och Agnetas älggryta avåts med betyget VÄL GODKÄNT.

Agneta hade också köpt några goda brödlimpor, som skivades upp och avåts. Det var ett trevligt initiativ av min hustru, nu när vi har belägrade balkonger, på hena våran sida av huset.

Våran "Baby" och några andra hundar, Wincent och Ester, kom för att se om det fanns något på bordet, som de kunde tigga till sig. En "Ester" löpte, en sak som Baby aldrig tidigare hade upplevt. Våran jycke som blev "gällad", för något halvår sedan, lade ned sin könsidentitet och försökte genomföra ett lesbiskt samlag med henne. Hon stod kvar med svansen undanböjt och var säkert lite förvånad. Ja man vet ju inte vet ju inte hur "vårkänslorna" kan påverka de mest oanade träffar.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.