Välkommen till vår blogg!

Välkommen till vår blogg!

Nu händer det!

AllmäntPosted by Björn Ljungquist Wed, February 07, 2018 16:43:18

I morse, när vi gick ut med valpen, var det "snöstorm". Det lade sig mellan 2 och 3 centimeter. Inger att orda om, när Magnus berättar om volymerna, som har vräkt ned i Pajala. Men i alla fall, det blev lite ljusare ute och sölar snart ned skorna också.

Killarna som bygger ställningarna, som skall täcka hela framsidan, är väldigt duktiga. Dom börjar 7.45 och hänger i till 16.00, så dom stör inte så mycket. Det går snabbt för dom att plocka ner alla räckena, så nu har vi fått en ny utsikt, från balkongen.

Agneta har varit ute i vintern och förevigar den "gamla" utsikten. När vi har fått nya balkonger och räcken (av glas) så kommer vi att se gatan mycket bättre. Men nu är ställningsbyggarna snart klara och då börjar oljudet. Dom skall bila Köra bort betongen med motordrivna mejslar. När dom gjorde det på Hökegatan, gick det inte att prata en nere på torget. Det skall bli en spännande erfarenhet.

Hela ställningsbygget skall också kläs med ett nylonnät, så att inte obehöriga, kan klättra upp. Proffsiga byggkillar och någon tjej.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.