Välkommen till vår blogg!

Välkommen till vår blogg!

End and out.

TomteaktiviteterPosted by Björn Ljungquist Wed, January 03, 2018 16:23:17

När man var yngre, så sjöng vi "Nu är glada julen slut, slut, slut". Nu är det mera "Ten and out.". Inte så att julen inte är en fin och trevlig helg. Agneta jobbar väldigt hårt, för att få plocka fram all juldekoration och hon har sparat till det under många år.

Hon har räknat på antalet, men jag tycker att det växer hela tiden. En rolig sak är minnena, när vi inhandlat något nytt eller originellt. Vi har besökt flera olika "julaffärer", i bland annat York och Daytona. Vad jag minns. Men varje år så plockas de ut. När allt är klart, så går Agneta alltid runt och inspekterar, att alla pjäser står där dom skall.Likafullt så hittar hon varje år, några figurer, som hon glömt. Då blir det bara att plocka fram kartongerna igen och packa ned eftersläntraren, så att den skulle kunna komma fram igen, nästa år.  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Björn Thu, January 25, 2018 10:58:45

Hej Biggan, roligt att du följer oss. Nu har dom börjat att renovera hela vårat hus, så nu kommer det att hända grejor här. Hälsa Rune / Björn och Agneta

Posted by Biggan Thu, January 25, 2018 03:03:18

Otroligt så många fina julsaker ni har! :-)
Det är mysigt att läsa er blogg. Inget inlägg på ett tag nu - hoppas allt är OK?

Posted by Biggan Thu, January 25, 2018 03:01:15

Otroligt många fina julsaker ni har! :-)
Det är mysigt att läsa er blogg. Inget inlägg på ett tag nu - hoppas allt är OK?