Välkommen till vår blogg!

Välkommen till vår blogg!

Poseidon skyltar

AllmäntPosted by Björn Ljungquist Mon, October 23, 2017 13:41:33

"Gubbgänget" som brukar fika på Kias, är förundrade över det stora antalet P-anvisningsskyltar, som plötsligt dykt upp på fasaderna.

Borgaregatan är en liten lokal "vägbit", där sjuktransporter, taxi och annan nyttotrafik, emellanåt använder. Detta upptäckte en kvinnlig tjänsteman på Bostadsaktiebolaget Poseidon. Hon fick ett "tuppjuck" och ordnade så att vägstumpen skyltades upp. På en husgavel, sattes det upp en massa skyltar, som direkt vänder sig till en eventuell lokaltrafik. Arrangemanget har fått en lätt löjlig innebörd och det blir omöjligt att ta in all information.

Om det hjälper och de som har anledning att trafikera området kommer att följa anmaningarna, har jag svårt att se. Snarare ses det troligen som ett myndighets-övergrepp, som kostar utan att verka. Men eftersom Poseidon ha egna lapplisor, som hotar butiker, med förhyrda P-platser, med böter om dom inte har ett tillstånd i rutan. Den manövern driven till en rättssal, skulle säkert lämna mycket i övrigt att önska. Vilket slår högst, ett hyreskontrakt eller en parkeringsbot?  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.