Välkommen till vår blogg!

Välkommen till vår blogg!

Livets skiftningar

AllmäntPosted by Björn Ljungquist Wed, September 27, 2017 13:12:49

Härom dagen var ju Raymond här och hälsade på och visade upp sin nya elbil. Renault, som såg väldigt bra ut. När jag dagen efter kom ut, så trodde jag att hans nya bil hade skitit på gatan, eller haft en oväntad förlossning.Den hade nedkommit med något litet "onämnbart", på gatan.

Efter att ha varit hos "Slakthusets Köttbod", blev jag satt på att göra en rejäl sjömansbiff. Agneta var nere och köpte en flaska Carnegie Porter, så att sjömansbiffen skulle få den rätta smaken.

På lördagen var Lillan och Kyden här och avsmakade delikatessen. Den fick med beröm godkänt.På måndag var jag kallad till en ultraljudundersökning, av buken. Doktorn tyckte att jag var lite "smullig" och sa att han inte hittade varken bukspottskörteln eller gallblåsan. Men jag levde ändå och mår emellanåt rätt OK.Men jag hoppas att dom kan komma fram till varför jag ramlar emellanåt. Så slipper jag slå mig så illa. Men vi får väl se tiden an. Eller som talesättet lyder: "Den som leder får se".  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.