Välkommen till vår blogg!

Välkommen till vår blogg!

Gardening

AllmäntPosted by Björn Ljungquist Fri, July 06, 2018 18:11:30

I dag kom Agneta hem mer den massa säckar jord, pellets och "halva" Kålltorps Handelsträdgård. Hon hade köpt två stycken krusbärsbuskar, Några andra buskar, som skall ge en massa stora rödaktiga blommor.Allt planterades i fyrkantiga plastkrukor, som var förseddamed svårdemonterade, bottenpluggar. Det slutade med att vi fick borra ut dem!

Efter en kämpainsats, fick hon slutligen alla växter och krukor på plats. Balkongen började därmed att anta utseendet av en bebodd balkong. Innan hon är helt klar, så har hon säkert gjort ett nytt "Edens Lustgård", ungefär som vi hade det på den tiden vi hade tuijahäcken.

Sedan drabbades vi av att Johnny, på Kias servering, hade bestämt sig för att ta semester i ett par veckor. Han har haft lite problem med ett ben och skall också försöka använda ledigheten till att sluta (dra ner) på cigarettkonsumtionen. Han har taskigt blodtryck och vet, innerst inne att rökningen är självmord. Men vi kan väl hoppas. Så ses vi i slutet av juli igen.  • Comments(0)//blogg.abljungquist.se/#post1510