Välkommen till vår blogg!

Välkommen till vår blogg!

Så det blev !!!

AllmäntPosted by Björn Ljungquist Wed, June 20, 2018 11:19:01

Vi upptäckte att våran fiol, hade fått en liten spricka i locket. Eftersom jag inte kan spela, så dömde jag ut instrumentet och tänkte slänga fiolen. Men Agneta tyckte att den prydde sin plats, så den fick hänga kvar.Så följde Janne, som spelar med i Göteborgs Salongsorkester, med hem för att ta en öl, en dag. Han kikade på instrumentet och tyckte den var bra och ansåg att den var värd att reparera. Jag vick också adressen till en av landets bästa fiolmakare. Agneta ringde och i nästa vecka, skall han titta över fiolen. Spännande.

Janne hade också med sig en "fiolpolish". Så i går gjorde han rent den och fixade till den, så att den fick ett nytt utseende. Han höll på med den länge och när den slutligen hängdes upp igen, lovade han att följa med till fiolmakaren, när Agneta skall dit med den.

Jag hade ju berättat, nere hos Johnny, att jag köpt en gammal hundralapp och två femmor, av Siv, för tio spänn. Då lade Jalle i samtalet och påstod att han också hade en massa gamla sedlar, från "around the world" och jag gärna kunde få några. Jag blev glad och tackade ja, men där stannade det. Jalle kom dag efter dag, men hade alltid olika anledningar, till att han inte hade sedlarna med sig. Men i går, kom han tillbaka efter middagen och hade ett kuvert fyllt med en massa sedlar. Jag lånade 100:- kronor av Johnny och betalade honom. Det var mest gamla öststatssedlar, utan något värde, förutom affektionen. Men jag är ändå glad.
  • Comments(0)//blogg.abljungquist.se/#post1505