Välkommen till vår blogg!

Välkommen till vår blogg!

Så kom sommaren PANG

AllmäntPosted by Björn Ljungquist Tue, May 08, 2018 13:30:01

Sommaren kom bara PANG. Dom hade loppis på torget och det var nästan tropisk värme.

Niclas hade plockat fram den stora grillen och erbjöd Olskroksbona, grillade hamburgare, som man kunde se malas, och formas innan den lades på grillen. En underbar doft och snabbt formades en lång kö av hungriga.

Det blev nästan exotiskt. Och alla var väldigt nöjda och glada, för att vara på Olskrokstorget, denna dag. Ryktet om "köttboden" flög över hela Östra Göteborg.

Alexandra var här, över helgen. Och lade en mask på Agneta, så man kunde nästan inte känna igen henne. Men när den var borta, såg hon lika dan ut i gen. Alltså= väldigt söt och vacker.

Jag åkte ut och tog en bild på den trottoarkanten, som jag körde ned för och sedan välte. När jag låg där på gatan och inte kunde ta mig upp, kom det tre unga mammor och ville hjälpa mig. Dock gjorde min "ballast" att jag fick ligga kvar. En pappa promenerade också förbi, men han lyfte upp sin som och sa till pojken att inte titta? Jag var nog något obehagligt, som bara låg där på marken. Kanske rent av ett äckligt fyllo, eller något sådant.

Sedan tog jag min "fyrtåade" vänsterfot, till våran "forvådare", så att hon fick kolla upp den.

Jag fick en njutningsfull timma, innan jag kunde halte hem med kydopeden.

I går gick Agneta och jag ned och satte oss på Ökompaniets uteservering. Jag tog in en Spitfire, i bryggeriets eget glas (fina grejor). Agneta avnjöt lite vin och en natchostallrik. Jag var med och pillade i den lite också. När vi satt där kom Elina och hämtade valpen, för en promenad. Samt Lars Åke Björk. Fast han var nog på väg till Paddington. Men det var en fin sommareftermiddag.  • Comments(0)//blogg.abljungquist.se/#post1484