Välkommen till vår blogg!

Välkommen till vår blogg!

Strömlöst i ett dygn!

VardagenPosted by Björn Ljungquist Fri, December 15, 2017 17:50:00

I går morse vid 8:15 tiden, gick strömmen här hemma och min asspirator la av. Ingen panik, jag kan överleva. Vid 10.30 kom strömmen tillbaka igen, i nästan 45 minuter. Agneta gick ned (för alla trapporna. Hissen stod ju!), för att kolla vad det var.

Sedan satt vi fast i lägenheten hela dagen och efter några timmar, så blev det rätt kyligt åxå. Senare på kvällen kom strömmen tillbaka och då tog Agneta hissen ned, för att kolla vad det var som hade hänt.Den tunga trafiken hade krossat kopplingarna in till fastigheten. Flera av Göteborgs Energis jourgubbar, hade kallats in och de jobbade oförtrutet hela natten, i ett iskallt ösregn. Heder åt dem.

Vi fick möjlighet att se hela "Lillbabs"-programmet och resten av natten fungerade det. Servicekillarna jobbade oförtrutet vidare och i morse såg det ut som om dom hade lyckats. Hålet i gatan, var visserligen, inte igenfyllt. Men det får dom gärna göra när vi har bättre väder. Hem nu grabbar (jag såg ingen tjej där "met2") och ta en stor fin skinkmacka! Det är ni värda!

  • Comments(1)//blogg.abljungquist.se/#post1445