Välkommen till vår blogg!

Välkommen till vår blogg!

Laseroperation

AllmäntPosted by Björn Ljungquist Tue, October 10, 2017 17:40:31

I dag har jag varit på Vårda Ögonklinik och opererat mitt vänstra öga, med laser. Läkaren hette Per Mallmin och var väldigt skicklig.När Agneta hade skrivit in mig, kom dom ut och droppade bedövningsmedel. Sed sved rejält, i början. Men det avtog snabbt.

Jag kläddes i "tossor" och en speciell mössa, innan dom satt igång.Själva ingreppet, med alla förberedelser gjordes, gick rätt snabbt. Efteråt satte Agneta på mig ett par solglasögon, som skydd för ljuset.

I hissen ned, träffade Agneta en av sina tidigare anställde, från NK. Det blev ett glatt återseende och det sladdrades en hel del.

Innan "färdtjänsten" kom, gled vi in på Nöjds Konditori, som ligger i bottenvåningen. Där tog vi en kopp och en liten (nånting) att bita i.Jag är ju inte så vacker i vanliga fall, men med solglasögon i oktober, med en helgrå himmel, så såg jag direkt malplacerad ut. Det hade säkert gjort sig bättre på Mallorca. Men om 14 dagar skall dom ta det andra ögat och DÅ, kommer jag att kunna se allt och bli vacker igen.

  • Comments(0)//blogg.abljungquist.se/#post1423