Välkommen till vår blogg!

Välkommen till vår blogg!

Efterdyningar

AllmäntPosted by Björn Ljungquist Mon, August 07, 2017 13:00:35

Efterdyningarna till Agnetas 70-årsdag, trotsar all kalkyl. Själva födelsedagen firade vi ju på det fantastiska Hotell Havanna i Varberg, tillsammans med Nickas och Marie. När vi sedan kom hem till stan igen, ville barn och barnbarn också vara med och fira.Blommor från alla håll strömmade in och hennes Facebook, höll på att svämma över. Grattishälsningar från hela landet och länder som Italien, England, USA, Spanien och Irland, var representerade och hon hade fullt upp med att besvara alla gratulationer.

Dom som inte hade FB, skickade i stället brev eller vykort. Snygga och ibland konstnärligt utformade hyllningar.

Medina kom med en stor tårta, som stod på fyra ben. Vi tog med oss den upp till Hällebäck, när vi var uppe och hämtade Valpen. Den var sagolikt god.Vi köpte några ( de fem bästa han hade) T-bone av Brian på Olskrokstorget och åkte upp till Lerum och barnen. Flickorna skulle med Mats till Turkiet, på söndag och vi hade inte firat dem, för deras födelsedagar. i maj. Sussan har hållit på och göra ordning baksidan på trädgården och det "bidde" en 30 kvm stor altan.

Altanen ligger skyddad för västvinden, så där kan dom ha mycket trevligt. Hon har också den fina grillen, som hon köpte med sig hem från Fort Meyer i Florida.Eftersom vi bjudits på laxsallad med små snittar till, konstaterade vi snabbt att vi inte skulle orka med en T-bone, per man. Utan grillade bara tre stycken. Så kan de två andra bli till en god grillkväll, lite senare.Sussan hade också låtit bygga en plattsatt gång utefter den norra väggen, i trädgården. Sedan hade de även byggt en rejäl trappa, så att även en krympling, som jag, kan ta sig upp till altanen.
Eftersom vår dotter har "gröna fingrar", så hade det också anskaffats ett litet växthus. Där det gjorde att det växte 3-4 olika sorters tomater, kryddor och potatis. Det var som att vistas in en sydlig provins, med allt ved det innebär.

  • Comments(0)//blogg.abljungquist.se/#post1402