Välkommen till vår blogg!

Välkommen till vår blogg!

Grillning på Hällebäck

VardagenPosted by Björn Ljungquist Thu, July 06, 2017 12:32:58

Vi lastade bilen och åkte upp till Hällebäck, för att bjuda "släkten" Svedung på lite grill, som tack för att dom passar Valpen så mycket. Agneta stoppade in Kydopeden där bak och så ställde vi kosan mot Bohuslän och Hällebäck.

Ingemar hade varit i stan på rehab, för sin häl, så han åkte upp med oss och valpen satt där bak med honom och gosade.Under tiden vi väntade på gästerna, fördrev vi tiden, med lite fika.Valpen som är hemtam här, trivs och springer gärna omkring i den stora trädgården.

Det vindade lite kallt från havet, men det gick bra att sitta ute på altanen ändå.Vi hade köpt med oss allt, som vi kunde tänkas behöva. Ingemar skötte grillen och alla serverades varsin stor stek.Orvar tog på sig att skära ned stekarna och vi andra kunde bara sitta och njuta. Det fanns såväl OP som öl och vin. Så ingen behövde sitta sysslolös.Eftersom släkten Svedung, har vigt sitt liv åt havet, hade vi massor att snacka om. Inge och jag hade båda varit mönstrade på SS Göteborg och hade en hel del att minnas om detta. Orvar och jag hade aldrig varit på samma båtar, men hans far och jag hade båda seglat Kirribilli. Så vi hade mycket minnen och erfarenheter att utbyta.Agneta och jag hade, kvällen innan, bakat två rejäla garnerade äpplepajer. De avåts med vaniljsås och vi inhöstade in en hel del beröm, för både pajerna och den övriga maten. Vi tackar för att vi fick komma och även natta över.  • Comments(0)//blogg.abljungquist.se/#post1378